BENNY'S SUSHI

Recentebeoordeling


4 sterren uit 968 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Benny's Sushi. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2024 om 2:47 Sushi is achteruit gegaan, zat geen saus in de sushi apart. Nooit meer.
20 apr 2024 om 18:28 Smaakte niet vers de rijst was erg droog de avocado erin was niet vers jammer normaal is echt lekker hb gebeld paar keer geen gehoor daarna geen bereik om klacht te in te dienen of product ruilen ik hb alles weggegooid
4 apr 2024 om 21:14 Mega lekker
1 apr 2024 om 22:21 Bezorging was snel! Heerlijk gegeten en je krijgt waar voor je geld. Aanrader!
30 mrt 2024 om 20:06 Poor quality fish, not tasty
21 mrt 2024 om 22:25 The salmon was amazing but the tuna sashimi smelled weird, not fresh. I couldn't eat it. The rest was good.
21 mrt 2024 om 21:08 Goed kwaliteit sushi. We hebben de family box genomen. Deze is zeer goed bevallen. Aanrader!
21 mrt 2024 om 16:22 Goeie sushi, vlotte levering en heel belangrijk; nog tot wat later open. Alles gaat over het algemeen veel te vroeg dicht. Top!
21 mrt 2024 om 15:00 Genoten van de sushi. Je proeft echt dat alles vers is. Ook de loempia’s waren heerlijk! Vriendelijke bezorger ook. Ga zo door.
18 mrt 2024 om 21:12 Ordered Tuna Sashimi that came watery with an strong fish smell, which is not normal for Sashimi. Called the restaurant and they claimed that this cant be true and hang up on me. STAY AWAY!!
14 mrt 2024 om 18:46 TOP!!! Verkeerde tijd aangegeven, gebeld en is binnen 15-20 min bezorgd. Uiteraard zoals altijd ook super lekker maar dat is vanzelfsprekend
12 mrt 2024 om 21:20 De kip rook bedorven. De sushi garnaal rook hier ook naar. Om deze reden alles wegegooid